Τα Νέα μας
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (Ε.Ο.Π.Ε.), κ. Ιωάννη Μπουκοβίνα, σας ενημερώνουμε ότι εχει αναρτηθεί στα social media ένα τραγούδι που σε περίπτωση που υπάρξουν έσοδα, θα ενισχύσουν τους σκοπούς του Συλλόγου μας. 

Σας προωθούμε το μήνυμα του Συνθέτη κ. Χρυσόστομου Σταμούλη, που θα συνοδεύσει το τραγούδι:

Φίλες και φίλοι, μια μέρα σαν τη σημερινή, που όλα βαπτίζονται στο Φως της Αγάπης, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το καινούργιο μας τραγούδι. Τον Don Giuseppe. Είναι ο καρπός μιας στιγμής συγκίνησης,  ικανής μέσα στην ελαχιστότητά της να δείξει, πως η φθορά και η ασχήμια μπορεί να νικηθεί από την αλληλεγγύη, τη θυσία και την αγάπη.  Μια φωτογραφία και ένα χτύπημα στο Twitter ήταν η αφορμή της δημιουργίας του. Ένας παπάς στη Βόρεια Ιταλία, που νοσηλευότανε με covid, χάρισε τον αναπνευστήρα του σε ένα νεαρό παιδί για να ζήσει και εκείνος επάνω στο μηχανάκι του αρμένισε στον ουρανό. 
Για τη δημιουργία του επιστρατεύθηκαν εν μέσω πανδημίας και εν ριπή οφθαλμού φίλοι εκ περάτων. Ακριβοί , διάκονοι της τέχνης  και του ωραίου.  Από τη Θεσσαλονίκη έως τη Λάρνακα και από την Αθήνα έως τη Βιέννη. Όλοι αφιλοκερδώς, σε έναν αγώνα για τον άνθρωπο, σε μια μάχη ευαισθησίας και ευαισθητοποίησης, πιστεύοντας βαθιά πως  «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο».
Σήμερα, με το τραγούδι μας αυτό, το οποίο έβαλε κάτω από τα φτερά της αιγίδας της η Εταιρεία Ογκολόγων -Παθολόγων Ελλάδας, ελπίζουμε και παρακαλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί  την «Πνοή αγάπης». Θα είναι ένα κεράκι στη μνήμη του Don Giuseppe, αλλά και στον αγώνα όσων βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  σε μια εποχή που όλοι και όλα δοκιμάζονται!   Και ας χαμογελάμε.  Άλλωστε, «εν αρχή ο Θεός εποίησεν ένα χαμόγελο». 
 
 Για να ακούσετε το τραγούδι, πατήστε το ακόλουθο σύνδεσμο:

Ευχαριστούμε τα Μέλη της Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, τον Συνθέτη και ολους τους Συντελεστές!
Σύνδεση to leave a comment