Δράσεις Νοσοκομείου "Αγιος Σάββας"

Ένα μεγάλο κομμάτι των δράσεων της Πνοής Αγάπης πραγματοποιείται εντός του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας». Εκπαιδευμένοι Εθελοντές δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένες Ομάδες Δράσεων,

Υποδοχή και εξυπηρέτηση ασθενών

Εθελοντές που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του Νοσοκομείου υποδέχονται και εξυπηρετούν πολίτες, ασθενείς και συνοδούς, κατευθύνοντας τα αιτήματά τους, όπως το χωροταξικό, το κλείσιμο των ραντεβού, διαδικαστικά θέματα κ.ά.

Odoo • Text and Image

Διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών μοναχικών ατόμων

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, εθελοντές της Πνοής Αγάπηςαναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών σε μοναχικά άτομα που δενέχουν κάποιο συνοδό να φροντίσει τα διαδικαστικά τους θέματα αλλά και να τους συντροφεύσει.

Odoo • Text and Image

Ομάδα καφέ

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου, εθελοντές μας καθημερινά πρόσφέραν καφέ με τη χορηγία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και αρτύματα από προσφορές Εθελοντών, σε ασθενείς που αναμέναν για τη χημειοθεραπεία τους.

Αναμένουμε σύντομα για την επαναλειτουργία της Ομάδας που για χρόνια αποτέλεσε καθημερινή συντροφιά στους ανθρώπους που ανέμεναν να υποβληθούν σε θεραπεία αλλά και στους συνοδούς τους.

Odoo • Text and Image

Ομάδα " Η Τέχνη του Ακούειν"

Η  παρουσία των Εθελοντών μας στους θαλάμους δίνει μια ιδιαίτερη νότα ζεστασιάς και φροντίδας για τυχόν ανάγκες των ασθενών, οι οποίες πάντα μπορούν να καλυφθούν με καλύτερο τρόπο όταν μοιράζονται


Εθιμικές Εκδηλώσεις

Κάθε χρόνο, στην Ημέρα της Γυναίκας, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, , οι Εθελόντριές μας από την Ομάδα Κατασκευών δημιουργούν χειροποίητες ευχετήριες κάρτες και λαμπάδες, τα οποία μοιράζονται στους διαμένοντες των Ξενώνων μας, στους νοσηλευόμενους  στο Γ.ΑΟ.Ν.Α. “Ο Άγιος Σάββας” καθώς και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. 

Τα Χριστούγεννα, η μεγάλη ομάδα των εθελοντών μουσικών μας, με συνοδεία μουσικών οργάνων, τραγουδούν παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα,  στους ασθενείς μέσα στους θαλάμους του Νοσοκομείου αλλά και στους Ξενώνες μας.  


Ομάδα Δανειστικής Κινητής Βιβλιοθήκης

Κινητή δανειστική βιβλιοθήκη, εμπλουτισμένη με μεγάλο εύρος αναγνωστικών επιλογών, “επισκέπτεται” σε εβδομαδιαία απογευματινή βάση, όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και συνοδούς. Επίσης, παραμένει ανοιχτή, σε πρωινή βάση, στον 1ο όροφο των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου και βρίσκεται στη διάθεση ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.