Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου 2022 - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Σήμερα, μετά από δύο χρόνια, είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τις γυναίκες που γνωρίζουμε καθημερινά που είναι μανάδες, κόρες, αδελφές, σύντροφοι, φίλες κάποιου. Γυναίκες που νοσούν και γυναίκες που φροντίζουν εκείνους που νοσούν. Γυναίκες που μάχονται καθημερινά για το δώρο της ζωής.
Σε μια παράλληλη δράση μας, σήμερα , οι εθελοντές μας μοίρασαν γι ακόμη μια χρονιά ευχετήριες κάρτες με ένα πολύ δυνατό μήνυμα
στις νοσηλευόμενες γυναίκες στο Α.Ο.Ν.Α. Αγιος Σαββας , στις γυναίκες που τις φροντίζουν αλλά και στο ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.Μοιράσαμε κάρτες και γλυκά στις δικές μας γυναίκες που διαμένουν στους Ξενώνες μας "Ιωάννης Δ. Κριτικός¨" & "Ελισάβετ Φωτεινέλη Κριτικού" και δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. Παράλληλα, επισκεφθήκαμε την φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr, και μοιράσαμε χειροποίητες κηραλοιφές, στις μανούλες που φιλοξενούνται μαζί με τα παιδιά τους στους ξενώνες της φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr. Συνομιλώντας με τις μητέρες των παιδιών, τις θαυμάσαμε για το κουράγιο και τη δύναμη που εισπράξαμε πίσω από τα ζεστά τους χαμόγελά. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρία Τρυφωνίδη για τη φιλοξενία της στην Φλόγα.
* Ευχαριστούμε θερμά την Ομάδα κατασκευαστικής των εθελοντών μας, για τα πολύ όμορφα δώρα που ετοίμασε για τη σημερινή μέρα και όλους τους εθελοντές μας για την παρουσία τους.


Sign in to leave a comment