Συνεχίζω ... Να Με Προσέχω


Πήραμε και δώσαμε πολύ χαρά και ανατροφοδότηση το διήμερο (21 & 22/9) στην Αλεξανδρούπολη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Συνεχίζω" Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Έβρου διοργάνωσε το 1ο του Διήμερο σεμινάριο, στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος  HS CARE INTERREG "Συνεχίζω Να Με Προσέχω", με στόχο την ευαισθητοποίηση Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση των ασθενών με καρκίνο και των συνοδών τους.
Η Πνοή Αγάπης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή τους, μοιράστηκε καλές πρακτικές, κλινική εμπειρία, ανάπτυξη δράσεων σύμπραξης εθελοντικού έργου στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, μέσα από παρουσιάσεις, video, συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια που συντόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μ. Παπακωνσταντίνου. Από την Πνοή Αγάπης, επίσης συμμετείχε από την Διοικητική Υποστήριξη η κ. Δ. Κονιδάρη.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση. Μια μεγάλη αγκαλιά στους "βράχους" της ακριτικής Ελλάδας, θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη φιλοξενία σας και.. Συνεχίζουμε!Sign in to leave a comment